Fundamenti

Shtypja e lartë e gjakut ulet vetëm me një ushqim

/ 1 minutë lexim
RCCOLA

Pothuajse çdo i treti person në botë vuan nga shtypja e lartë e gjakut.

Shumica prej tyre nuk dinë ta konsumojnë një ushqim të caktuar, i cili ul shtypjen e gjakut dhe rregullon këtë problem shëndetësor.

RCCOLA

Tash është zbuluar se nevojitet të konsumoni vetëm një artikull ushqimor dhe kjo mjafton ta ulni shtypjen e gjakut.

Studimet më të reja kanë dëshmuar se qepa e ul rrezikun nga sëmundjet e shumta të zemrave, por edhe rregullon shtypjen e gjakut. Kjo falë përbërësve kundër inflamacioneve.