Shtohet revolta, rriten iniciativat qytetare, Gjilani pa zot shtëpie?

Gjilan – Në rrjetet sociale tashmë është rritur revolta qytetare kundër qeverisjes komunale e cila është treguar inerte dhe e painteresuar për tu dalur përballë kërkesave reale të qytetarëve. Jakup Berisha Kryetar i Unionit të Shoqatave të Transportit Rrugorë të Udhëtarëve të Kosovës – Pran OEK-ut ka propozuar që protesta të organizohet në tri drejtime.

Postimi i plotë i Jakup Berishës:

Qytetarë të NDERUAR, Të Gjilanit dhe Rrethinës, kjo PROTESTË ishte dashur të organizohet në Tri (3) drejtimet:

  1. HIB-i, në drejtim Kamenice
  2. Livoq i Ulët dhe
  3. Pasjakë, drejtim Prishtine.

Të gjitha këto në të njëjtën kohë dhe të ftohen fshatrat dhe bizneset që janë rrezikue të mbyllen, automjetet e udhëtarëve që po dëmtohen,
Pengesat të cilat po ja u shkaktojnë qytetarëve me stërzgjatjen e këtyre punimeve me nga dy tre punëtorë, një ose dy kamion dhe një cilindër për shtypje.
Kjo u bë ma zi se në Banglladesh….!!!!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS