Shtatë këshilla për Albin Kurtin

Nga Bekim Thaqi – Albin Kurti si kryeministër duhet ti bëjë këto veprime nëse mendon të fitojë edhe mandatin e ardhshëm në zgjedhjet parlamentare.( Nëse nuk i bën rrezikon humbjen e masovitetit dhe përkrahjes).

1. Vetting në sistemin e drejtësisë , Polici e AKI.
2. Lufta e pakompromis ndaj krimit të organizuar dhe korrupsionit në mënyrë sistemike dhe në formë të prerë.
3. Forcimi i Ushtrisë dhe Policisë në pajisje, teknologji dhe kapaciteteve tjera
4. Zhvillimi ekonomik dhe luftimi i ekonomisë informale dhe mbrojtja e të drejtave të punëtorëve ashtu si është e rregulluar me ligj.
5. Krijimin e një sistemi të mirëfilltë shëndetësor me sigurime shëndetësore dhe spitale moderne.
6. Reformimi i arsimit me plane strategjike afatgjate.
7. Kandidatë për kryetarë komunash t`i ketë më serioz dhe të përkushtuar.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS