Shtatë aktakuza të ngritura, shumica për vjedhje të shërbimeve

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur shtatë (7) aktakuza kundër shtatë (7) personave.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan gjatë 24 orëve, ka ngritur shtatë (7) aktakuza kundër shtatë (7) personave dhe atë për shkak të veprave penale:
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Blerja posedimi, shpërndarja, dhe shitja e paautorizuar e narkotikut, substancave psikotrope dhe analoge”,
Një(1) aktakuzë kundër një(1) personi për shkak të veprës penale “Dhuna ne Familje”,
Pesë (5) aktakuza kundër pesë (5) personave për shkak të veprës penale “Vjedhja e shërbimeve”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS