Shtatë aktakuza të ngritura për vjedhje të shërbimeve dhe vjedhje pylli, një i arrestuar për marrje ryshfeti

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit të shtetit ka ndaluar për 48 orë, një (1) person, si dhe ka ngritur shtatë (7) aktakuza kundër shtatë (7) personave.

Gjithashtu me urdhër të prokurorit ka ndaluar për 48 orë, një (1) person të dyshuar për shkak të veprës penale “Marrje e ryshfetit”.
Një (1) person i dyshuar është ndaluar, për shkak të veprës penale “Lëndim i rëndë trupor”.

Kërkesat për caktimin e masës së paraburgimit:
Një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, me dyshimin se një (1) person ka kryer veprën penale “Marrje e ryshfetit”

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur ka ngritur tre (3) aktakuza kundër tre (3) personave, për shkak të veprave penale:
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Ngacmimi”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Vjedhja e shërbimeve”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Vjedhje pyllit”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS