Uji Dea

Shqiptarisht n’Hollywood

/ 1 minutë lexim

Ka prekur ëndrrën hollywoodiane përmes filmit “Dreaming Amerika”. Dhe për të jetuar edhe më gjatë këtë sukses, aktori shqiptar Praq Rado, i cili artistikisht po vepron në Hollywood, ka vendosur që jetën e tij ta risjellë në një film të metrazhit të gjatë, skenarin e të cilit tashmë e ka përfunduar…

Vështirësitë në të cilat kishte hasur në vendlindjen e tij, në Theth të Shqipërisë, e kishin obliguar të riun Preke Radoina, i njohur ndërkombëtarisht si Praq Rado, të nisej drejtë një ëndrre, të cilën nuk e kishte shumë të qartë aso kohe.

UBT

Dhe dashuria për aktrimin por edhe vuajtjet e jetuara në fëmijërinë e tij, e quan drejt suksesit hollywoodian, të cilin aktori shqiptar po e gëzon nga dita në ditë…(Tribuna).