Shpirtin e djegur vetëm loti e freskon

Gjilan – Dedikim prekës nga Demush Mehmeti. Paska ikur për në amshim, në moshën 34 vjeçare, Doktor Rasim Sefiu stomatolog, djali i Doktoreshës Ajhane Sefiu dhe i Doktor Rexhep Sefiut, stomatologut në zë, pikërisht në ditën e 3 vjetorit të vdekjes së babait të tij, remnikas me origjinë, në dheun e të cilit do prehet i qetë! Ngushëllime familjes, gjithë farefisit, Zoti e shpërbleftë me parajsë!

Fjala na braktis mungon

Dedikim Dr Rasim Sefiut
Kur zogu ikë larg drejt qiellit të pafund
I jep me krahë
Sado le të lartësohet
Çerdhja mbetet e zbrazët
Kur njeriu ikë
Drejt për në amshimin e pandalshëm
Dhe po e arriti parajsën
E dhimbshme kjo
Kur na ikë i riu
Me dëshirat zjarr shtatin strall
Shpirtin e djegur vetëm loti e freskon
Fjala na braktis mungon!…

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS