Shpeshtohen vjedhjet e pyllit, pesë aktakuza të ngritura për të dyshuarit

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve me urdhër të Prokurorëve kujdestar, ka ndaluar një (1) person të dyshuar, në kohëzgjatje prej 48 orësh, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit dhe ka ngritur tetë (8) aktakuza, kundër tetë (8) personave.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
ka ndaluar një (1) person të dyshuar, në kohëzgjatje prej 48 orësh për shkak të veprës penale “Dhuna në familje”.

Kërkesat për caktimin e masës së paraburgimit:
Një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, me dyshimin se një (1) person ka kryer veprën penale “Dhuna në familje”.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur tetë (8) aktakuza, kundër tetë (8) personave, për shkak të veprave penale:
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Mashtrimi”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Shkaktimi i rrezikut të përgjithshëm”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Marrja në posedim të pasurisë së luajtshme”,
Pesë (5) aktakuza kundër pesë (5) personave, për vepër penale “Vjedhja e pyllit”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS