Shoqata 17 shkurti me dy ekskursione nëpër Kosovë nderon bashkëfshatarët e tyre

Gjilan – Fshati Dobërçan vazhdon të jetë shembull në rajon. Në 10 vjetorin e shoqatës së tyre 17shkurtich kanë organizuar dy ekskursione nëpër Kosovë.

Ekskursionet janë organizuar për të moshuarit mbi moshën 60 vjet dhe të moshuarat mbi moshën 55 vjet. Interesimi ishte shumë i madh. Shoqata 17shkurtich falënderon të gjithë që ndihmuan në realizimin e këtyre ekskursioneve. Shoqata 17shkurtich ka qendrën në Glattbrugg/ZH të Zvicrës./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS