Fundamenti

Shmangini yndyrat dhe sheqerin për kafjall

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Kafjalli është shujta më e rëndësishme në ditë, dhe nuk është gjithçka e njëjtë se me cilat ushqime e filloni ditën.

Nutricistët këshillojnë që për kafjall të shmangni ushqimet e dëmshme që përmbajnë sasi të madhe me sheqer, por të përcaktoheni për ushqime që ofrojnë shumë energji dhe vitaminat e proteinat e nevojshme.

Mobi Casa

Ajo që e konsumoni për kafjall ndikon edhe në disponimin tuaj.

Vezët, drithërat dhe perimet ju sigurojnë nutrientet e nevojshme, do të stabilizojnë nivelin e sheqerit në gjak, ofrojnë ndjenjën e ngopjes dhe i ofrojnë mjaftueshëm energji dhe do të jeni të fokusuar në detyrat që ju presin.