Shijet freskuese që po i mbizotërojnë kohës!

Brendi i njohur amerikan RC Cola, që prodhohet në Kosovë nga fabrika e madhe dhe me traditë në prodhim, Fluidi, po vazhdon rrugëtimin shekullor suksesshëm nga viti në vit. RC Brand, me shijet freskuese të gazuara, vazhdon të jetë zgjedhja e shumë konsumatorëve.

Llojllojshmëria e shijes dhe në hap me trendin, bëri që ky brend të rrugëtoj suksesshëm, por faktor i rëndësishëm që bëri brendin të qëndroj në nivelin botëror të pijeve të gazuara, është angazhimi dhe përkushtimi i secilit punëtor të kësaj fabrike të madhe. Mbizotërimi i tregut u arrit edhe me sjelljën e pijeve inovative të cilat gjetën mbështetje të madhe nga konsumatorët, dhe pa dyshim që në vazhdimësi punojmë në favor të konsumatorëve rreth shijeve freskuese.

Në familjen e RC Brand ju mund të gjeni freskinë në shumë shije si: RC Cola, RC Refresher Tropic, Bitter Lemon, Lemon Lime dhe Orange.
Mos i leni pa i provuar shijet që po i mbizotërojnë kohëve!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS