ARKATANA

Shi e temperatura më të ulëta, moti për dy javët e parë të majit

/ 1 minutë lexim
ARKATANA

Temperatura më të ulëta nga vlerat mesatare pritet të jenë gjatë javës së parë të muajit maj, si dhe të reshura shiu, kryesisht orëve të pasdites, raporton Express.

Në javën e dytë, temperaturat mund të shënojnë rritje më afër vlerave mesatare, por se mbetet mot i ndryshueshëm, me mundësi për të reshura shiu.

Eco Higjiena

“Temperatura më të ulëta nga vlerat mesatare po parashihen gjatë javës së parë të majit, e gjithashtu edhe periudha me të reshura shiu, por kryesisht orëve të pasdites. Në javën e dytë temperaturat mund të shënojnë rritje më afër vlerave mesatare, por se mbetet mot i ndryshueshëm, me mundësi për të reshura shiu”.