Shefqet Aliu kalon në BNA

Gjilan – Përvoja e tij profesionale si ekonomist dhe aktivitetet e tija shumë vjeçare si aktivist i dalluar janë vlerë e shtuar për ne dhe besojmë se do të kontribuojnë jashtëzakonisht në misionin e subjektit tonë vendorë ka thënë Isa Agushi.

Postimi i plotë:

Të nderuar qytetarë, anëtarë dhe simpatizant të Bashkimit Për Ndryshim Anamorava,
Ju informojmë se sot ju bashkua subjektit tone edhe një qytetarë, ekonomist dhe aktivist i respektuar i Anamoravës gjegjësisht Gjilanit, zt. Shefqet Aliu – Ekonomist.

Përvoja e tij profesionale si ekonomist dhe aktivitetet e tija shumë vjeçare si aktivist i dalluar janë vlerë e shtuar për ne dhe besojmë se do të kontribuojnë jashtëzakonisht në misionin e subjektit tonë vendorë.

Ne i uruam mirëseardhje në mesin tonë, ndërsa mirëpresim secilin që ka vullnet të tillë për të kontribuar ne subjektin tonë dhe për të ardhmen e komunës së tij apo saj ka shkruar Isa Agushi kryetar i BNA-së./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS