Fundamenti

Sevdie Haziri Musliu, infermiere e vitit në Kosovë

/ 2 minuta lexim
Mobi Casa

Gjilan – Sevdie Haziri Musliu është një infermiere me përvojë dhe përkushtim në fushën e shërbimeve mjekësore. Ajo ka filluar punën si infermiere në vitin 2003 në klinikën e psikiatrisë në Gjilan dhe më vonë ka transferuar në emergjencën e Gjilanit, ku ka vazhduar të punojë me profesionalizëm dhe devotshmëri për pacientët.

Me kalimin e kohës, Sevdie Haziri Musliu ka fituar përvojë të pasur dhe aftësi të jashtëzakonshme në menaxhimin e situatave emergjente dhe në trajtimin e pacientëve të rëndësishëm.

Në dy vitet e fundit, ajo është zgjedhur si kryeinfermiere, duke treguar një aftësi të veçantë për organizimin e punës dhe për drejtimin e ekipit të infermierëve.

Hidromorava

Sevdie Haziri Musliu ka kryer studimet për Bachelor të Infermierisë, duke e ngritur kualifikimin e saj dhe duke treguar një angazhim të vazhdueshëm për të rritur dhe zhvilluar aftësitë e saj profesionale.

Ajo është një infermiere e përkushtuar dhe e respektuar në komunitetin e shërbimeve mjekësore në Gjilan dhe në mbarë Kosovë thuhet në njoftimin e revistës Infermierët e Kosovës./rajonipress/