KKGJILAN

S’e ngriti në gjysmështizë flamurin për terroristët e vrarë në Banjskë, Serbia e dërgon në gjykatë kryetarin e Bujanocit

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Kryetari i Bujanocit, Nagip Arifi, ka njoftuar se me ftesë të Gjykatës për Kundërvajtje në Vranjë, Dega në Vladiçin Han, sot është paraqitur në zyrat e kësaj gjykate me akuzën për mosulje të flamurit shtetëror në gjysmështizë me rastin e shpalljes ditë zie të datës 27.09.2023, që ka të bëjë me rastin e Banjskës së Zveçanit të Republikës së Kosovës.

“Më vjen keq që akoma ka njerëz të atillë që përmes letrave anonime duan të më akuzojnë dhe të më pengojnë në ushtrimin e detyrës së kryetarit të Komunës”.

KKGJILAN

“Besoj që edhe kësaj here, si shumë herë më parë, do të dal faqebardhë. Derisa unë të jem kryetar, terroristët nuk do të gëzojnë respekt. Ecim përpara!”, shkroi Arifi në profilin e tij zyrtar në Facebook. /Zëri