Mobi Casa

Schallenberg: Dialogu Kosovë-Serbi çelësi i zhbllokimi të derës së BE-së

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Ministri për Evropë dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare i Austrisë, Alexander Schallenberg, ka takuar ministren e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, e cila po viziton Austrinë.

Schallenberg tha se 16 vjet nga pavarësia, Austria vazhdon të qëndrojë me Kosovën.

Fundamenti

“Me kënaqësi e mirëpres Gërvalla-Schwarz në Vjenë.16 vjet nga pavarësia, ne vazhdojmë të qëndrojmë fort pranë Kosovës”, ka shkruar ai.

Sipas tij, angazhimi konstruktiv nga të dyja palët në dialogun Kosovë-Serbi është çelësi për zhbllokimin e derës së BE-së.