Sadiku: Kjo është shoqëria jonë, edhe nëse je kriminel, të jep hapësirë mediatike, të lavdëron nëpër emisione, e të nxitë t’i vazhdosh krimet

Gjilan – I ka ardhë puna që në shoqërinë kosovare, më i rëndësishëm me kanë “Kobra”, “Vali Corleone”, “Rasimi”, e shumë të tjerë, se sa secili individë, patriotë, shkencëtarë, profesorë, politikanë, mjekë, Gazetarë apo analistë thotë Gani Sadiku.

Reagimi i plotë i Gani Sadikut:

Kjo është shoqëria jonë, edhe nëse je kriminel, të jep hapësirë mediatike, të lavdëron nëpër emisione, e të nxitë t’i vazhdosh krimet.

Nëse je shkencëtarë apo mjek me za, nuk ke hapësirë, sepse të konsiderojnë që përfiton vetëm për vete edhe pse fiton nga puna dhe djersa jote, nuk konsiderohesh se je hajri i dikujt!

Kjo është edhe drejtësia jonë e cila një recidivist me nga 20 e kusur vepra kriminale, nuk arrinë me que mbrapa grillave e me çlirue një qytet prej një banditi apo prej një grupi banditësh…..

Kjo është shoqëria jonë që vrasësit serik t’i përdhelë edhe bile krejt kshyrin me j’u “laritë” me ofrue për me pas shoqni me te, sepse mendojnë që nesër me të përdorë si armë kundër rivalëve.

Kjo shoqëri prodhon vetëm rivalë politik, rival të krimit, hajnisë dhe rivalë në ekstreme fetare…Asnjëherë nuk po arrinë me pasur rivalitet në shkollë mes shkollarëve, rivalë në shkencë, në humanizëm, në art.

Kjo shoqni nuk po arritë me prodhue vlera të veta sado të vogla qofshin ato, por vazhdimisht po konsumon vlera të huaja që secilin sekondë po na tjetërsojnë..
Shoqëri se jo mahi!./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS