Eko Higjiena

Rukiqi takohet me drejtues të Gjykatës dhe ata të burgut të Gjilanit

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Gjilan – Në këtë takim u diskutuan çështje me interes reciprok për këto tri institucione duke u dakodruar se ky bashkëpunim do të fuqizohet akoma më shumë në të ardhmen.

Drejtori i Drejtorisë Rajonale të Policisë së Kosovës në Gjilan Kolonel Agron Rukiqi në ambientet e Gjykatës Themelore në Gjilan të martën ka mbajtur një takim pune me Kryetarin e Gjykatës Themelor në Gjilan z. Venhar Salihu, Nënkryetarin z. Rilind Sermagjaj dhe Drejtorin e Burgut të Gjilanit z. Kadri Haliti.

UBT

Në këtë takim u diskutuan çështje me interes reciprok për këto tri institucione duke u dakodruar se ky bashkëpunim do të fuqizohet akoma më shumë në të ardhmen.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjilan mbetët e përkushtuar në mbrojtjen e rendit publik dhe ligjit duke ngritur bashkëpunimin me prioritet të veçantë me institucionin e Gjykatës dhe Shërbimit Korrektues të Kosovës./rajonipress/