Fidanishtja

Rukiqi i LDK’së për grafikonin e VV’së rreth të hyrave të Doganës: Është rezultat i dy rekordeve të zeza

/ 1 minutë lexim

Vetëvendosje sot ka thënë se është thyer rekordi nga ATK, duke mbledhur mbi 1 miliard euro për buxhetin e Kosovës.

Për këtë ka reaguar Berat Rukiqi nga LDK, duke e quajtur atë “manipulim statistikor të radhës”.

Mobi Casa

Ai ka thënë se “ky “rekord” eshte rezultat i dy rekordeve te zeza per ekonomine e vendit: Rritjes rekorde te deficitit tregtar dhe rritjes rekorde te normes se inflacionit”.