Fundamenti

Rrugën e dashurisë nuk e ndal as tornado

/ 1 minutë lexim

Një çift nga Kanzasi i kanë thënë ‘PO’ njëri-tjetrit në një ceremoni martesore në ambient të hapur, ndërkohë që jo shumë larg tyre shihej një tornado.

Mobi Casa

Dasma është mbajtur në një pronë të dhëndrit në afërsi të qytetit Harper, ndërsa gjatë kohës sa ka zgjatur ceremonia, disa kilometra larg tyre është formuar një tornado e kategorisë EF-3 që mund të arrijë shpejtësi ndërmjet 220 dhe 270 kilometra në orë. /Telegrafi/