Rohde për personat e pagjetur: Më shumë se keqardhje që s’është bërë asnjë progres në 3 vitet e fundit për shkak të bllokadës politike

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, ka thënë se ndjenë më shumë se keqardhje për faktin që s’është bërë kurrfarë progresi për 3 vitet e fundit në zgjidhjen e fatit të personave të pagjetur për shkak të bllokadës politike.

Rohde ka thënë se në ditën kombëtare të personave të pagjetur, bashkohet me familjet e personave të zhdukur. Rohde ka thënë se 25 vite pasluftës ende shumë fate të personave të pagjetur mbesin të panjohura dhe ka nevojë për shumë veprime.

Mobi Casa

“Më shumë se keqardhje që nuk është bërë asnjë progres në 3 vitet e fundit për shkak të bllokadës politike”, ka shkruar ambasadori gjerman./Express/