UBT

Riza Halimi, kumbara i PVD-së: Kundër egos partiake, që nuk ishte dikur në natyrën e kësaj partie

/ 1 minutë lexim

Lajmi i Partisë për Veprim Demokratik se kandidët për kryetar të Keshillit Kombëtar Shqiptar është propozuar Ragmi Mustafa, më vërtetoi se Presheva nuk do të ketë radhën e saj qe ta propozoj per kandidat-kryetar te KNSH.

Me heret deri sa ishte kryetar i PVD, Riza Halimi nderohej kandidimi nga Presheva e Bujanovci, ndersa ky parim tashti nuk po nderohet.

Kesaj here Presheva e pati radhen per ta propozuar, por organet e PVD-se kane vendosur nderyshe.

Ky shkrim nuk eshte kunder kandidatit te propozuar, por isha shume i bindur se kesaj here kandidati do te jete nga Presheva.

Mobi Casa

Presheva ka kuadro edhe per kryetar te PVD-se, edhe per deputet, por edhe per kryetar te KNSH, mirepo ajo po mbetet pa instirucione dhe organe republikane, instuticione e organe rajonale,sipas meje ajo nuk ka perfaqsime rajonale, por vetem lokale.

Presheva qe nga Lidhja Shqiptare e Prizrenit perfaqsoi rajonin me nahine e Bujanovcit dhe Tergovishtes, ndersa tashti po e humb renedesine rajonale, duke u shnderruar ne nje “bashkesi lokale”

Presheva nuk e meritoi kete gje!? / Xhemaledin Salihu, transmeton Jetapress