Rinia Studentore nga Gjilani ndihmojnë familjen Abazi dhe të prekurit nga tërmeti në Shqipëri

Gjilan – Nga ky aktivitet kemi arritur që t’i grumbullojmë 2250 euro dhe 1 ton me veshmbathje, ku 1200 euro i janë dedikuar familjes Abazi dhe 1050 euro dhe veshmbathjet për familjet e ardhura nga Shqipëria të strehuara”Kampin e Inovacionit”.

Njoftimi i KVRLS
Siç e dini bashke me organizatat dhe vullnetaret e qytetit nisem aksionin për tu solidarizuar me të prekurit nga tërmeti në Shqipëri, veqanerishte me familjen Abazi!

Aksioni zgjati tre ditë dhe ishin të përfshirë rreth 30 vullnetare të cilët i falënderoj nga zemra për kontributin e jashtëzakonshëm e plotë shpirt që i dhanë aktivitetit, falënderim i veçantë për Kryetarin e Parlamentit të Studentëve Dritor Mehmeti dhe gjithë anëtarët e Organizatës Rinia Studentore “Kadri Zeka”, pa të cilët ky aktivitet nuk do të ishte i njëjti.

Nga ky aktivitet kemi arritur që t’i grumbullojmë 2250 euro dhe 1 ton me veshmbathje, ku 1200 euro i janë dedikuar familjes Abazi dhe 1050 euro dhe veshmbathjet për familjet e ardhura nga Shqipëria të strehuara”Kampin e Inovacionit”.

Një falënderim i veçante shkon për Shoqata Bamirëse “Jetimat e Ballkanit” bashkë me të nderuarin Halil Kastrati të cilët bënë që ndihmesa të shkoj në vendin e destinuar!

Duke shpresuar që fatkeqësi të tilla të mos e prekin më Shqipërinë lusim Zotin që Shqiptarët të jenë shëndosh e mirë kudo janë thuhet në njoftimin e KVRL-së në Gjilan./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS