UBT

Rina Ahmeti: Viti 2023 ka qenë një vit i jashtëzakonshëm për KRU “Hidromorava”

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Kemi punuar jashtëzakonisht shumë për të përmirësuar shërbimet ndaj konsumatorëve, infrastrukturën të ujësjellësit si dhe performancën e kompanisë ka shkruar Rina Ahmeti.

Postimi i plotë:

Fidanishtja

Sukseset që kemi arritur janë rezultat i përkushtimit dhe angazhimit të jashtëzakonshëm të Kryeshefit ekzekutiv Ymer Salihu, së bashku me anëtarët e Menaxhmentit, mbështetjes të pakontestueshme të anëtarëve të bordit si dhe fal punës së jashtëzakonshme të të gjitha departamenteve të kompanisë dhe njësive që janë në kuadër të kompanisë Hidromorava.