UBT

Rikthimi i tensioneve në veri, i gabuar!

/ 1 minutë lexim
Hidromorava

Nga Burim Ramadani – Rikthimi i tensionit të sigurisë në veri, gabim dhe i pakuptimtë!

Janë 1001 mënyra për të kryer operacione të sundimit të ligjit në veri pa rikthyer tensionet e sigurisë!

Mbajtja e situatës së tensionuar në veri nuk është në favorin e Kosovës, assesi!

ARKATANA

Dhe, sidomos tash pas disa shuplakave që mori Kosova nga partnerët ndërkombëtarë, sikurse ishte rasti i Këshillit të Europës!

Kujdesi strategjik i domosdoshëm!