Rezultate brilante të KK “AS” në Turneun “Struga Open 2022”

Klubi i Karatesë “As” nga Gjilani në turneun e madh të 17 Ndërkombëtar në karate ka arritur rezultate e brilante duke arritur të fiton 17 medalje nga 12 garuesit të cilët i kishte në dispozicion.

KK “AS” në një konkurrencë të fortë në plasmanin gjeneral ka arritë të fiton 11 medalje të arta dy të argjendta, dhe katër të bronzta.

Trajneri i KK “AS” Alban Beqiri për një rezultat të tillë ka deklaruar:
“Ishte një konkurrencë jashtëzakonisht e fortë me karateist nga Mali i Zi, Serbia, Shqipëria, Maqedonia e Kosova vajzat e djemtë e klubit treguan përformancë të mirë me kundërshtarë të fortë kjo arritje për klubin tonë do të thotë shumë dhe është edhe një inspirim i madh drejt ardhmërisë për këta karateistë të cilët çdo herë e më shumë po tregojnë talentin e tyre”.

Trajneri Beqiri ka falënderuar organizatorët nga Struga ku sipas tij gjithçka ka qenë e organizuar në mënyrë profesionale.

Rezultatet e arritura të KK “AS” janë këto:

Të arta janë:

1.Daris Rahimi KATA
2.Erina Sherifi KATA/KUMITE
3.Buron Nuhiu KATA
4.Peon Musmurati KATA
5.Elsa Bilalli KATA
6.Diorit Beqiri KATA
7.Elorinë Musliu KUMITE
8.Hatigje Zejnullahu KUMITE
9.KATA-TEAM 2015+ Darisi, Arturi, Dielli

  1. KATA-TEAM 2009/10 Peoni, Elsa, Dioriti

Të Argjentë;

1.Buron Nuhiu KUMITE
2.Elma Nuredini KATA

Të Bronztë;

1.Peon Musmurati KUMITE
2.Elma Nuredini KUMITE
3.Elsa Bilalli KUMITE
4.KATA-TEAM 2011/12 Buroni, Erina, Xhani.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS