Revoltohet Vehid Ibrahimi: Turp për komunën e Gjilanit që i paralizoi fshatrat kufitare

/ 2 minuta lexim

Gjilan – Vehid Ibrahimi që është edhe përfaqësues i këshillit të Bashkësisë Lokale në rrjetet sociale ka akuzuar qeverisjen komunale se për teke dhe inate personale e kanë paralizuar jetën në fshatrat Muqibabë, Lipovicë, Burincë e Kokaj. Turp për Arbër Ismajlin që s`ka bërë asgjë dhe i ka shkelur të drejtat tona. Haram ju qofshin votat tona ka shkruar i revoltuar Ibrahimi.

Postimi i plotë i Vehid Ibrahimit

Uji Dea

Unë jam qe 20 vite kryetar i Këshillit të Bashkësisë lokale dhe e kam obligim t`i ju drejtohem juve që nuk e njihni shtetin e Kosovës dhe fshatrat e brezit kufitar të Kosovës. Arber Ismaili ju jeni ata që s`keni bërë asgjë dhe keni shkel të gjitha të drejtat e banorëve të 5 fshatrave dhe nuk keni bërë asgjë për fshatrat Muçibab, Lipovicë, Burincë e Kokajt dhe shumë tjera fshatrave e keni mbyll me pikë inati se nuk e doni shtetin e Kosovës. Turp për ty dhe të gjithë zyrtarët e Gjilanit dhe votat e këtyre banorëve haram ju qofshin dhe i keni lon banorët pa shpija, pa rrugë, pa ujë, pa shkolla.. ju mallkoftë zoti gjithë zyrtaret e Gjilanit, kurrë mos pafshi ditë të mira ju qa keni bo s`kanë bo as shkijet, marre ju qoftë ka shkruar Vehid Ibrahimi./rajonipress/