Remi kundër koalicionit PDK – AAK

Nënkryetari i PDK-së, Rrustem Mustafa ka thënë se nuk është ithtar i një koalicioni të mundshëm në mes të PDK-së dhe AAK-së.

Ai ka vlerësuar se më mirë do të ishte që koalicioni aKtual të shkonte deri në fund dhe AAK-ja ta mbeshtesë ketë qeveri në dialog dhe integrime evropian.

“Ka përafrim në mes të PDK-së dhe AAK-së. Ky përafrim po shihet. Në politikë mund të ndodhin gjëra të cilat edhe nuk parshihen. Por, nuk i dëshiroj vendit tim një koalicion të tillë dhe nuk besoj në funksionimin e mbarë të tij”, është shprehur Mustafa për gazetën “Epoka e Re”.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS