Red Rain së shpejti me kampanjë vetëdijësuese…

Pija e njohur energjike ‘Red Rain’ do të sjellë një kampanjë vetëdijësuese kundër Covid 19, për konsumatorët e saj.

Në gjitha qytetet e mëdha të Kosovës, përpos që do të sjellim argëtim përmes perfomancës artistike të artistëve tanë të njohur në mënyrë që ta harrojmë stresin e kësaj situate, ju do të mund të fitoni Red Rain falas, maska, dorëza dhe dezinfektues e mbi gjitha këshilla për mbrojtje nga virusi Covid 19.

Rri kyçur në faqen e Red Rain për tu informuar më detajisht se kur do të vizitohet qyteti juaj, duke bërë që për 3 orë performancë të harroni problemet dhe ti sjellni jetës energji.
Perfomancat do mund t’i dëgjoni vetëm nga hapësirat e banimit tuaj apo me respektim të distancës, që padyshim që do të jetë stafi Red Rain që do të kujdes për to. Red Rain kujdeset për ju.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS