Mobi Casa

Red Rain ju pret në Motomiting-un më të madh në vend!

/ 1 minutë lexim

Red Rain, bashkë me klubin Motocross Kaçaniku, nën organizimin e Federatës së Motoçiklizmit të Kosovës, organizon Motomiting-un më të madh në vend për të gjithë maraklitë e sportit ekstrem të Motocross-it, ku do të marrin pjesë mbi 200 motoçiklista nga Kosova dhe rajoni.

Eventi mbahet me 16 Maj, e diel, nga ora 10:00, duke u nisur nga Kalaja e Kaçanikut, drejt majës së Lubotenit.

Fidanishtja

Pije dhe ushqime falas, muzikë, e aktivitete argëtuese do ta përcjellin këtë event deri në fund.

Për të përjetuar së bashku momente full energji dhe adrenalinë që do të karakterizojnë këtë mega event, ju presim që të na bashkëngjiteni në këtë Motomiting!