Reagon Nazim Gagica: Jo gjithçka kontrabandohet në tregun e “zi”, politik

Gjilan – Edhe pse me 33 vota “Për” dhe vetëm dy “kundër”, prapë nuk arritën t’a kontrabandojnë Komitetin për Politikë e Financa, ku në seancën e kaluar me shumicë votash morën vendim (sot i konfirmuar si i jashtëligjshëm) që Komiteti për Politikë dhe Financa t’i ndahet partnerëve të koalicionit, por pas ankesës tonë, Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal të bazuar në Ligjin për Vetëqeverisje Lokale, vlerësoi si vendim të jashtëligjshëm nga ana e Kuvendit Komunal të Gjilanit dhe e ktheu legjitimitetin në favor të AAK-së dhe tani ky komitet do ti takoj anëtarit të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës ka shkruar Nazim Gagica.

P.S.
Vota nuk është përcaktuese në Kuvend nëse qëllimi është në shpërputhje me ligjin. Ne kemi investuar shumë kohë e mundi për demokratizimin e Kosovës, për shtetin ligjor dhe për rregulla, andaj nuk përmbysen këto pavarësisht kush është sot në pushtet e kush vjen nesër.
NG

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS