Eko Higjiena

Reagon Avdyl Aliu: Merreni me mend, pas 32 vitesh po e hjekin akademinë për presidentin Rugova nga Flaka e Janarit

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Presidenti kish me thënë “fali Zot se nuk dijnë”… Kështu po ja kthejnë besimin qytetarit të Gjilanit koalicioni qeverisës, prej ditës së parë veç tu prishë dhe tu anulu procese dhe projekte (autostrada, stadiumi, sheshi i qytetit, parqet e qytetit, stanishorka, impianti i ujerave te zeza etj etj) ka shkruar Avdyl Aliu.

UBT

Tash i paskan hy edhe historisë me ç’ba dhe me ç’bi!!!
Merreni me mend, pas 32 vitesh po e hjekin akademinë për presidentin Rugova nga Flaka e Janarit.
Më shumë se sa fyerje për presidentin Rugova, kjo paraqet fyerje për historinë e lavdishme të Kosovës dhe popullit shqiptarë.
“Ra edhe kjo Flakë e Janarit e u pamë” !