Rashiti: Të rinjët po i bashkohen PDK-së në Gjilan

Gjilan – Nga takimi i sotëm me të rinjët e Komunës sonë, bashkë me nënkryetarin e PDK-së z. Uran Ismaili, diskutuam për zgjedhjet e brendshme të Rinisë Demokratike. Përmes bashkëbisedimit shpalosëm përvojat tona politike, idetë për ndryshim e avancim, duke ju treguar të rinjëve që vetëm përmes shpirtit aktivist, dhe dëshirës për punë në komunitete të caktuara, bëhen ndryshime të mira e të mëdha ka thënë Riad Rashiti kryetar i PDK-së në Gjilan.

Postimi i plotë:

Brenda këtyre dy javëve Partisë Demokratike të Kosovës degës në Gjilan, i janë bashkuar qindra të rinjë prej moshës 16 deri në 25 vjeç, të cilët për herë të parë kanë vendosur për tu anëtarësuar në platformën e PDK-së.

Këto ardhje të shumta janë dëshmia më e mirë se PDK në Gjilan është në rrugën e mirë, dhe është e hapur për të gjithë të rinjët e çdo profili, të cilët duan të na bashkohen në rrugëtimin e ri, drejtë sukseseve të reja, me vizion politik, e të gatshëm për t’i kontribuar komunitetit e shoqërisë.

Ndjehem shumë krenar për këtë interesim të jashtëzakonshëm të të rinjëve Gjilanas,
sepse me këtë energji dhe vullnet do ta fuqizojmë PDK-në dhe ndërtojmë rrugën e zhvillimit.

PDK-ja është e vetmja parti, ku gjithmonë të rinjët kanë qenë pjesë e vendimmarrjes dhe e suksesit në politikë, përmes angazhimit e besimit, dhe hapësirës për veprim.
Ju uroj secilit anëtarësimin në Rininë Demokratike duke ju falënderuar për besimin dhe angazhimin tuaj në Partinë Demokratike të Kosovës.

Bashkë mund të bëjmë më shumë!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS