Rashiti: Shumë takime, plot energji dhe aktivizim i veçantë

/ 2 minuta lexim

Gjilan – Bashkatdhetarët tanë që kryesisht ishin nga Gjilani dhe Vitia shprehën gatishmërinë për të kontribuar edhe më tej që PDK të jetë e para ka shkruar Riad Rashiti.

Postimi i plotë:

Të nderuar bashkë partiak e të dashur miq,
Këto fotografi janë vetëm disa nga ato që pasqyrojnë takimet e shumta që zhvilluam këtë fundjavë me aktivistët, miqtë dhe dashamirët e subjektit tonë.

Angazhimi i jashtëzakonshëm i PDK-së në diasporë ka mobilizuar simpatizantë të shumtë për ta fuqizuar dhe rritur Partinë Demokratike të Kosovës, drejt fitoreve të reja në zgjedhjet e ardhshme.

Uji Dea

Falënderim i veçantë për kryetarin e nëndegës së PDK-së në Gjenevë z.Mujë Hazirin për mikpritjen e tij bashkë me kryesinë e nëndegës.

Poashtu dje takuam edhe kryetarin e degës së PDK-së për Francë z.Sami Islami, kryetarin e nëndegës së PDK-së në Lion z.Avni Bilallin, kryetarin nëndegës së PDK-së në Lozanë z.Bexhet Gashi, ku kryetarit të ri të nëndegës së Clermontit z. Ilir Azemit i uruam zgjedhjen e tij në kuvendin e mbajtur.

Bashkatdhetarët tanë që kryesisht ishin nga Gjilani dhe Vitia shprehën gatishmërinë për të kontribuar edhe më tej që PDK të jetë e para!