Rashiti: PDK i kupton në esencë nevojat e qytetarëve

Gjilan – Përvoja e gjatë menaxheriale e veçmas profesionalizmi i doktorëve të PDK-së dega në Gjilan, bën që PDK përherë t’i kuptojë në esencë nevojat e qytetarëve, t’i adresojë e zgjidhë ato në mënyrën më të mirë ka thënë Riad Rashiti.

Postimi i plotë:
Në një bashkëbisedim të frytshëm, me komisionin e zgjeruar për shëndetësi.
Diskutuam rreth aktualitetit të shëndetësisë primare në Komunën tonë, dhe me gjerë.

U dhanë ide e rekomandime se si ta bëjmë shëndetësinë akoma më funksionale e kualitative. Se çfarë iniciativa të ndërmerren në të mirë të qytetarëve e në veçanti pacientëve.

Përvoja e gjatë menaxheriale e veçmas profesionalizmi i doktorëve të PDK-së dega në Gjilan, bën që PDK, përherë t’i kuptojë në esencë nevojat e qytetarëve, t’i adresojë e zgjidhë ato në mënyrën më të mirë./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS