Rashiti: PDK do të ketë përfaqësim meritor me kuadro profesionale që do t`i shërbejnë më së miri qytetarit të Gjilanit

Gjilan – Si PDK kah fundi i javës së ardhshme do të mund t`i caktojmë kuadrot më të mira për të gjitha pozitat që na takojnë si partner të koalicionit për bashkëqeverisje komunale tha Riad Rashiti kryetar i degës së PDK-së në Gjilan.

Alban Hyseni ende është larg realizimit të kompletimit të qeverisjes komunale. Edhe pse ka arritur marrëveshje me PDK, kompletimi i kabinetit të Alban Hysenit nuk pritet të ndodhë para fillimit të muajit shkurt.

Riad Rashiti kryetar i degës së PDK-së në Gjilan tha për rajonipress se PDK kah fundi i javës së ardhshme do të mund t`i caktojmë kuadrot më të mira për të gjitha pozitat që na takojnë si partner të koalicionit për bashkëqeverisje komunale.

“Në bazë të parimeve dhe kritereve, PDK do të ketë përfaqësim meritor me kuadro profesionale që do t`i shërbejnë më së miri qytetarit të Gjilanit” tha Riad Rashiti./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS