Rashiti: Ne vazhdojmë të punojmë fuqishëm në krijimin e hapësirës për veprim, besim e angazhim

Gjilan – Sonte mirëpritëm në një tryezë diskutimi nënkryetarin e PDK-së z.Uran Ismaili, së bashku me znj. Besa Kabashi, eksperte e sigurisë dhe udhëheqëse e departamentit në kabinetin për qeverisje të mirë. Bashkëbiseduam rreth tri projekteve aktive, të cilat në nivel vendi po realizohen në kuadër të Partisë Demokratike të Kosovës ka shkruar Riad Rashiti.

Postimi i plotë:

Ekipi aktiv i qeverisjes së mirë
Projekti 50/50
Zgjedhjet në Rininë Demokratike

Ndërlidhja e fuqishme në mes forcimit të rolit të Rinisë, dhe krijimi i bindjes që përmes projektit 50/50, krijojmë barazinë gjinore në çdo kuptim.

Ne vazhdojmë të punojmë fuqishëm në krijimin e hapësirës për veprim, besimin në angazhim e përgjegjësinë në vendimmarrje.

Të gjithë bashkë për vlerat demokratike, që karakter bazë kanë zhvillimin kualitativ të jetës në çdo dimension.

Duke vepruar kështu së bashku rikthejmë motivin për angazhim e organizim, e si ekip të punojmë drejt suksesit e fitoreve!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS