Rashiti: Kënaqësi e veçantë me ardhjet e shumta të të rinjëve Gjilanas

Gjilan – Riad Rashiti kryetar i PDK-së në Gjilan ka shkruar se është kënaqësi e veçantë me ardhjet e shumta të të rinjve gjilanas, duke na u bashkuar me anëtarësimet e tyre në platformën online dhe në takimet e vazhdueshme me ta.

I ftoj të gjithë të rinjët tanë, që deri më datë 10 dhjetor të na bashkohen në platformën më të madhe në qytetin e Gjilanit, duke u regjistruar online në www.rinia2022.org ose në selinë e PDK-së.
Bashkë me të rinjët mund të bëjmë më mirë e më shumë ka shkruar Rashiti./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS