Eko Higjiena

Rashiti fjalë të mëdha për rininë e PDK-së: Bashkë me ju mund të bëjmë më shumë për Gjilanin

/ 1 minutë lexim
Hidromorava

Gjilan – Hapësirë e re me energji të reja, bashkë me të rinjët e Gjilanit të cilët çdo ditë po na bashkohen përmes anëtarësimeve të reja në platformën online www.rinia2022.org dhe në selinë e PDK-së në Gjilan ka shkruar Riad Rashiti.

ARKATANA

Ftoj të rinjët prej moshës 16 deri në 25 vjeç, që të regjistrohen online deri të dielën më 20 nëntor.
Bëhuni edhe ju pjesë e jona, bashkë me ju mund të bëjmë më shumë për Gjilanin.