Ramiz Isufi ka një ultimatum për komunën: Mos na helmoni tutje, Uglari mjaft ka duruar?

Gjilan – Ramiz Isufi përfaqësues i fshatit Uglar thotë se ky fshat mjaft i ka duruar eksperimentet që ka bërë Komuna e Gjilanit gjatë këtyre viteve. Njëherë na sollën deponinë e mbeturinave dhe tani duan ta fillojnë me impiantin. Nuk jemi kundër këtij projekti, por fshati duhet të shpërblehet për të gjitha këto gjëra të rënda që po i përjetojmë thotë ai.

Ramiz Isufi mndon se komuna ka bërë mjaft eksperimenti me këtë lokalitet dhe asnjëherë se ka ndihmuar.”Ende hajrin nuk po ja shohim komunës. Le ta harrojnë që munden kafshët e ngordhura përmes Uglarit me i dërgue në Stublinë. Boll kemi durue padrejtësi dhe nuk do të lejojmë që ta mbytni atë natyrë e atë vend të bukur turistik” thotë Isufi.

Ramiz Isufi thotë se edhe impianti do të bëhet në marrëveshje me banorët.”Ne mjaft e kemi të helmuar ambientin dhe tokën, ndërsa po tentohet të blehet toka e Uglarit për 2 kg pasul. Kjo është qesharake dhe kjo s`ka për të ndodhur kurrë” u shreh Isufi./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS