Uji Dea

Rama: Pas Banjskës, është thelbësore të ruhet fokusi dhe ndjenja e ekuilibrit

/ 1 minutë lexim
Eco Higjiena

Kryeministri shqiptar Edi Rama thotë se të gjithë janë dakord që qeveria e Kosovës duhet të angazhohet, të koordinohet dhe të punojë më ngushtë me aleatët e saj kryesorë, por sipas tij nuk duhet harruar të drejtën e pamohueshme të Kosovës për të zbatuar kushtetutën e saj.

Duke iu referuar agresionit të Serbisë në Banjskë të Zveçanit, ai tha se është thelbësore të ruhet fokusi dhe ndjenja e ekuilibrit.

Mobi Casa

“Ndërsa të gjithë jemi dakord që qeveria e Kosovës duhet të angazhohet, të koordinohet dhe të punojë më ngushtë me aleatët e saj kryesorë, le të mos e harrojmë gjithashtu të drejtën e pamohueshme të Kosovës për të zbatuar kushtetutën e saj. Pas Banjskës, është thelbësore të ruani fokusin dhe ndjenjën e ekuilibrit”, shkroi Rama në X.