Vali Ranch

Rahimaj: Topanica, Shipashnica dhe Kopernica po bëhen me trotuar cilësor

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – Kadri Rahimaj ka paraqitur disa foto me punimet që po kryhen në Topanicë, Shipashnicë dhe Kopernicë.

Uji Dea

“Nuk ndalemi” ka shkruar Rahimaj duke treguar se fshatrat Topanicë, Shipashnicë dhe Kopernicë tashmë po bëhen me trotuar./rajonipress/