Fidanishtja

Rahimaj shpalos edhe disa investime: Edhe 800,000 euro për asfaltim të rrugëve

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – Kadri Rahimaj ka njoftuar se do të asfaltohen edhe disa rrugë në Busavatë, Topanicë, Berivojcë dhe Koretin.

Fidanishtja

Sipas Rahimajt rrugët që do të asfaltohen në kuadër të kësaj kontrate janë:

  • Rruga “Orana” në Busavatë
  • Rruga “Isuf Morina” në Topanicë
  • Rruga e njohur si “Rruga e vjetër” që lidhë fshatrat Berivojcë-Koretin-Topanicë. /rajonipress/