Rahimaj: Rritja e të hyrave vazhdon me trend pozitiv edhe në tremujorin e dytë

Kamenicë – Të hyrat në tremujorin e dytë të vitit 2022 janë 324,100.29€, për dallim nga tremujori i dytë i vitit 2021, që kanë qenë 260,656.45€, duke shënuar ngritje për 24.34%. 63,443.84€ janë të hyrat e shtuara në buxhetin komunal, kryesisht nga taksat dhe tatimet ka shkruar Kadri Rahimaj.

Kreu i Kamenicës ka shkruar se jemi zotuar për transparencë, llogaridhënie dhe përgjegjshmëri. “Qeverisja jonë do të jetë për qytetarin e në shërbim të interesave të tij” ka shtuar ai./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS