Hidromorava

Rahimaj prezanton rrugët e asfaltuara: Po vazhdon asfaltimi i rrugëve lokale

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – Gjithashtu do të bëhet edhe riasfaltim i rrugëve në vlerë prej 19,104.75€.

Ka përfunduar me sukses asfaltimi i këtyre rrugëve:
Rruga “Shabani i Vogël”-Topanicë
Rruga “Xhela”-Topanicë
Rruga “Nuhi Basha”-Koretin
Rruga “Fehmi Agani”-Kamenicë
Rruga “Pishave”-Shipashnicë e Poshtme
Rruga “Bahri Fazliu”-Shipashnicë e Poshtme
Rruga “Kranidelli”-Shipashnicë e Poshtme
Rruga “Xhafer Hajdini”-Shipashnicë e Epërme
Rruga “Emin Kastrati”-Karaçevë e Epërme
Degëzimet e rrugës “Egnatia”-Novosellë

Mobi Casa

Rrugët të cilat janë në proces:
Rruga “2 Korriku” (degëzimet 1,2 3 dhe 4)-Petroc
Rruga “Varrezat”-Petroc
Rruga “Arnica”-Busavatë
Rruga “Hajdar Busavata”-Busavatë
Rruga “Zona Operative e Pashtrikut”-Hodonoc
Rruga “Mustafë Morina”-Hodonoc
Rruga “Lulkuqet e Prillit”-Hodonoc
Rruga “Sherif Spahiu”-Muçiverc
Rruga “Mësimtorja e Parë”-Muçiverc
Rruga “Hasan Nuhe Spahiu”-Muçiverc
Gjithashtu do të bëhet edhe riasfaltim i rrugëve në vlerë prej 19,104.75€
Vazhdojmë punën me intensitet të lartë, #nukNdalemi.