Rahimaj: Periudha pas pandemisë për bizneset ka qenë e vështirë

Kamenicë – Kadri Rahimaj ka thënë se periudha pas pandemisë për bizneset ka qenë e vështirë, por ne si institucione duhet të vazhdojmë të ju qëndrojmë afër dhe t’i ndihmojmë.

Është mbajtur takimi i fundvitit me bizneset e Komunës së Kamenicës, nën organizimin e Drejtorisë për Zhvillim Ekonomik dhe Diasporë.

Kryetari Kadri Rahimaj ka thënë se periudha pas pandemisë për bizneset ka qenë e vështirë, por ne si institucione duhet të vazhdojmë të ju qëndrojmë afër dhe t’i ndihmojmë./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS