Hidromorava

Rahimaj paralajmëron: Super lajm nga Zvicra, fabrikë e re në Kamenicë

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – Gjysmë milioni euro investim dhe mbi 10 vende të reja të punës qysh në fillim të operimit ka shkruar Kadri Rahimaj.

Eco Higjiena

Postimi i plotë:
Prodhimi i mbështjellësve të aluminit për sistemet ventiluese, me qëllim eksportin në Evropë do të jetë qëllimi primar i kësaj fabrike.
Bartës i këtij projekti është Samir Vllasi, bashkatdhetar i yni në Zvicër i cili është shembull i punës, suksesit dhe dashurisë për vendlindje.
Puna jonë për investime të reja #nukNdalet