Rahimaj nënshkruan marrëveshjet për shërbime të energjisë me Fondin e Kosovës për Efiçiencën e Energjisë

Kamenicë – Kryetari i Komunës së Kamenicës, Kadri Rahimaj, ka njoftuar se janë nënshkruar marrëveshjet për shërbime të energjisë, mes Komunës së Kamenicës dhe Fondit të Kosovës për Efiçiencën e Energjisë.

Sipas tij këto marrëveshje janë për:
“Zbatimin e masave të efiçiencës së energjisë në Gjimnazin “Ismail Qemali”, në vlerë prej 183,026.98€.

Zbatimin e masave të efiçiencës së energjisë në Qendrën për Punë Sociale, në vlerë prej 117,083.42€”, ka thënë ai./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS