Hidromorava

Rahimaj në takim me drejtuesit e KBI: Të mbizotërojë bujaria dhe solidariteti

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Kamenicë – Kjo festë është sinonim bashkimi me njëri-tjetrin, e rikujtim i asaj se si duhet që solidariteti dhe bujaria të mbizotërojë ka shkruar Kadri Rahimaj.

Postimi i plotë:

Të dashur qytetarë të besimit mysliman, me fat Bajrami!
Bashkë me Kryetarin e Qendrës Bajramin e Shefin e Kabinetit Vaxhidin, urimet e para sot për Bajram i kemi ndarë me Kryetarin e BIK-ut në Kamenicë z.Ferid Dërmaku dhe hoxhën Muhamed Lecaj.

Hidromorava

Kjo festë është sinonim bashkimi me njëri-tjetrin, e rikujtim i asaj se si duhet që solidariteti dhe bujaria të mbizotërojë.

Me fat Bajrami i Kurbanit!