UBT

Rahimaj në përkrahje të angazhimit aktiv në dialogun civil brenda komuniteteve

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – Të enjtën Kryetari i Komunës së Kamenicës Kadri Rahimaj ka pritur në takim përfaqësues të shoqatës “Nëna Terezë”, ku edhe kanë nënshkruar letrën e zotimit për Programin për Dialog civil 2023-2026.

Ky projekt ka për qëllim inkurajimin e angazhimit aktiv në dialogun civil brenda komuniteteve shumetnike në Serbi dhe Kosovë, dhe përfshin 10 komuna.

UBT

Ky projekt përkrahet nga Bashkimi Evropian që përfaqësohet nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe do të zbatohet nga Shoqata “Nëna Terezë” ./rajonipress/